Ιατρείο

Στο ιατρείο μας παρακολουθούνται ενήλικες και παιδιά για ένα ευρύ φάσμα παθήσεων της μύτης, των αυτιών και του λαιμού. Παρέχεται σύγχρονος ιατρικός εξοπλισμός και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που διευκολύνουν στην έγκυρη διάγνωση. Η γραμματεία και το νοσηλευτικό μας προσωπικό απαρτίζεται από συνεργάτες εξειδικευμένους στον τομέα της Πληροφορικής και της Νοσηλευτικής αντίστοιχα, πρόθυμους να σας διευκολύνουν σε οτιδήποτε χρειαστείτε.

Το ιατρείο περιλαμβάνει άνετους χώρους αναμονής και μια διαμορφωμένη γωνιά ειδικά για τους μικρούς μας επισκέπτες, όπου μπορούν να χαλαρώσουν πριν την εξέταση παρέα με τους γονείς τους. Η πρόσβαση στο ιατρείο είναι εύκολη αφού βρισκόμαστε σε κεντρικό σημείο της Ερμούπολης, σε μικρή απόσταση από τον κεντρικό δρόμο στο λιμάνι και την αγορά. Στο ισόγειο λειτουργεί ασανσέρ για την διευκόλυνση στα βρεφικά καρότσια, τους ηλικιωμένους και τα άτομα με κινητικά προβλήματα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Στον ίδιο όροφο με το ΩΡΛ ιατρείο συστεγάζεται και το υποκατάστημα του γυναικολογικού & μαιευτικού κέντρου femina, υπό τη διεύθυνση του μαιευτήρα-γυναικολόγου Γιάννη Βαμβακάρη. Στο ιατρείο παρέχονται ιατρικές υπηρεσίες που αφορούν:

  • την γυναικολογική υγεία της Γυναίκας
  • την παρακολούθηση ωορρηξίας
  • την παρακολούθηση της εγκυμοσύνης σε όλα τα στάδια έως τον τοκετό
  • πραγματοποιείται ολοκληρωμένος προγεννητικός έλεγχος (εργαστηριακός, υπερηχογραφικός, αμνιοπαρακέντηση κτλ.)
  • Οι ιατρικές υπηρεσίες όπου χρειάζεται, ολοκληρώνονται με την πολύτιμη συνεισφορά και άλλων συνεργατών εξειδικευμένων γιατρών ενδοκρινολόγου-διαβητολόγου, μαστολόγου, γενετιστή κτλ.
ΡΕΑ
ORL Athens Clinic
femina