ΡΕΑ Γενική, Γυναικολογική Μαιευτική Κλινική

Μας βρίσκετε στη σύγχρονη φιλόξενη Γενική Γυναικολογική Μαιευτική Κλινική ΡΕΑ, στο Π Φάληρο. Οι υπηρεσίες που παρέχουμε αφορούν :

  • την αντιμετώπιση χρόνιων και επειγόντων ΩΡΛ περιστατικών, στα εξωτερικά ιατρεία
  • τη διερεύνηση και διάγνωση διαταραχών της αναπνοής στη διάρκεια του ύπνου, ροχαλητού και άπνοιας, με ολοκληρωμένη ΩΡΛ εξέταση, ενδοσκοπικό έλεγχο του ανώτερου αναπνευστικού και Πολυσωματοκαταγραφική Μελέτη ύπνου
  • χειρουργικές επεμβάσεις παθήσεων του λαιμού, της μύτης, των ώτων, των σιαλογόνων αδένων και του θυρεοειδούς. Οι επεμβάσεις πραγματοποιούνται στις υπερσύγχρονα εξοπλισμένες χειρουργικές αίθουσες της Κλινικής σε συνεργασία με έμπειρο συνεργάτη-αναισθησιολόγο, ο οποίος διαθέτει πολύχρονη εμπειρία, καθώς και με την συμβολή εξειδικευμένου νοσηλευτικού προσωπικού. Η παραμονή σας στην Κλινική φροντίζουμε να είναι ασφαλής και άνετη.
  • την εξέταση των Ωτοακουστικών εκπομπών (πρόγραμμα screening προληπτικού ελέγχου της ακοής) στα μωρά που γεννιούνται στην Κλινική αλλά και αυτών που έρχονται με προγραμματισμένο ραντεβού να κάνουν την εξέταση σε εμάς.

Τέλος συνεργαζόμαστε -όπου απαιτείται- με εξειδικευμένους έμπειρους γιατρούς άλλων ειδικοτήτων, με όλα τα τμήματα (Μικροβιολογικό, τμήμα απεικονίσεων κτλ.) προκειμένου, να εξασφαλίσουμε πληρέστερη εικόνα και έγκαιρη διάγνωση. Σκοπός μας είναι η άμεση, ασφαλής και αποτελεσματική θεραπεία.